Imate vprašanje?

cleanin@irbis.si

 

Pokličite nas?

059 129 048O nas

Hitro, zanesljivo, ugodno. Vse to nudi CleanIN, prva industrijska prodajalna z izdelki za profesionalno čiščenje v osrčju BTC nakupovalnega središča. Srce prodajalne predstavlja vrhunska ponudba izdelkov po odličnih cenah, ki vsakemu uporabniku izvabijo nasmešek 😊. Nakup brez čakalih vrst prihrani vaš dragoceni čas, ki ga lahko porabite za bolj učinkovito opravljanje svoje dejavnosti. Prodajalna je opremljena z demo kotički, kjer si izdelke pred nakupom lahko ogledate, nekatere pa celo preizkusite.

Pričakujemo vas od ponedeljka do petka med 9 in 17. uro. Z avtomobilom lahko dostopate do vhoda v prodajalno, kjer vas pričakuje brezplačno parkirno mesto. Vabljeni!

Zadnje z bloga

Posted By dejan On 08 Jan 2018

[PREDSTAVITEV NOVOSTI] ⚠,️⚠,️V sredo smo v sodelovanju s podjetjem Arcora international pripravili prikaz novosti za čistilce. Novi izdelki so super uporabni tako za vsakodnevno kot za temeljito čiščenje ter za zaščito kamna. Ker slika pove več kot 1000 besed, je najboljše, da si pogledate slikovno gradivo 😉!

Mi smo čisto navdušeni; če si tudi ti, klikni na CleanINteam za več informacij o izdelkih, ki so na voljo po promocijskih cenah


 

(Preberi več)

Posted By dejan On 08 Jan 2018

Medtem ko Black is green linija v svoje vrste sprejema nove člane, poglej,https://youtu.be/9KL8wZuExyY, kako lahko pomagaš pri ohranjanju narave :).

Všeč? Nam je, zelo; zato na naših poličkah lahko najdeš veliko izdelkov iz reciklirane plastike, v kratkem pa jih bo še več! #CleanIN

#Blackisgreen#ohranjajnaravo

(Preberi več)

Pokličite nas

Industrijska prodaja čistil in ostalih izdelkov za profesionalno higieno
Telefon : 059 129 048
Pošljite povpraševanje