Imate vprašanje?

cleanin@irbis.si

 

Pokličite nas?

059 129 048Pravno pojasnilo

Pravno pojasnilo

Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://www.cleanin.si so last podjetja  IRBIS, d.o.o.  in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Pridržujemo pravico do sprememb vsebin brez predhodne najave.

Podjetje
IRBIS, d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljalo točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.


Podjetje 
IRBIS, d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo s protivirusnimi programi še pred prenosom informacij s te spletne strani.


Podjetje 
IRBIS, d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.


DODATNE INFORMACIJE


IRBIS, d.o.o., Ilirska Bistrica
Koseze 32C
6250 Ilirska Bistrica
Slovenija

Email: prodaja@irbis.si
Telefon: 00 386 5 71 00 280 

Zadnje z bloga

Posted By dejan On 08 Jan 2018

[PREDSTAVITEV NOVOSTI] ⚠,️⚠,️V sredo smo v sodelovanju s podjetjem Arcora international pripravili prikaz novosti za čistilce. Novi izdelki so super uporabni tako za vsakodnevno kot za temeljito čiščenje ter za zaščito kamna. Ker slika pove več kot 1000 besed, je najboljše, da si pogledate slikovno gradivo 😉!

Mi smo čisto navdušeni; če si tudi ti, klikni na CleanINteam za več informacij o izdelkih, ki so na voljo po promocijskih cenah


 

(Preberi več)

Posted By dejan On 08 Jan 2018

Medtem ko Black is green linija v svoje vrste sprejema nove člane, poglej,https://youtu.be/9KL8wZuExyY, kako lahko pomagaš pri ohranjanju narave :).

Všeč? Nam je, zelo; zato na naših poličkah lahko najdeš veliko izdelkov iz reciklirane plastike, v kratkem pa jih bo še več! #CleanIN

#Blackisgreen#ohranjajnaravo

(Preberi več)

Pokličite nas

Industrijska prodaja čistil in ostalih izdelkov za profesionalno higieno
Telefon : 059 129 048
Pošljite povpraševanje