Imate vprašanje?

cleanin@irbis.si

 

Pokličite nas?

059 129 048Varovanje podatkov

Podjetje IRBIS, d.o.o., ki upravlja spletno stran https://cleanin.si , se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne strani.

Podjetje IRBIS, d.o.o. za potrebe povpraševanja, ki ga obiskovalec lahko pošlje prek obrazca s spletne strani https://cleanin.si zbira naslednje podatke uporabnikov:

  1. ime in priimek
  2. naslov elektronske pošte
  3. telefonsko številko

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri oddaji povpraševanja na spletni strani ne odgovarjamo.

Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno stran IRBIS d.o.o.


Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih podjetje IRBIS, d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Zadnje z bloga

Posted By dejan On 08 Jan 2018

[PREDSTAVITEV NOVOSTI] ⚠,️⚠,️V sredo smo v sodelovanju s podjetjem Arcora international pripravili prikaz novosti za čistilce. Novi izdelki so super uporabni tako za vsakodnevno kot za temeljito čiščenje ter za zaščito kamna. Ker slika pove več kot 1000 besed, je najboljše, da si pogledate slikovno gradivo 😉!

Mi smo čisto navdušeni; če si tudi ti, klikni na CleanINteam za več informacij o izdelkih, ki so na voljo po promocijskih cenah


 

(Preberi več)

Posted By dejan On 08 Jan 2018

Medtem ko Black is green linija v svoje vrste sprejema nove člane, poglej,https://youtu.be/9KL8wZuExyY, kako lahko pomagaš pri ohranjanju narave :).

Všeč? Nam je, zelo; zato na naših poličkah lahko najdeš veliko izdelkov iz reciklirane plastike, v kratkem pa jih bo še več! #CleanIN

#Blackisgreen#ohranjajnaravo

(Preberi več)

Pokličite nas

Industrijska prodaja čistil in ostalih izdelkov za profesionalno higieno
Telefon : 059 129 048
Pošljite povpraševanje